• Activiteiten
  • Inspiratie

Cadeautips gezocht?

19 november 2022 · Aangepast op 29 februari 2024 · Leestijd 2 min

Cadeautips voor elke Vrijbuiter

Outdoorfanaten heb je in alle soorten en maten. En bij Vrijbuiter kennen we ze allemaal:
Avontuurlijke kinderen, Kampeerders, Actievelingen, Wandelaars, Camperaars, Vaders, Moeders,  Backpackers, Buitenkoks, Lange-afstandslopers, Kleine Avonturiers, Vakantiefietsers en Avontuurlijke Collega’s….
Cadeaus heb je ook in alle soorten en maten. Op zoek naar het perfecte cadeau? Hier vind je cadeautips voor ieder type avonturier, van de survivallende collega tot de fietsfamilie.

Uitpakken, weer inpakken, en wegwezen!

1. Perfecte cadeaus voor avontuurlijke kinderen

Cadeautips nodig voor een kinderen die bekend staan als kleine wereldreiziger, wildebras of volgende Freek Vonk? Stop met zoeken, dit is hét verlanglijstje van kleine avonturiers! En het mooiste aan deze cadeaus? Dat je hiermee samen bijzondere herinneringen maakt. Popcorn poppen boven het kampvuur, met een kompas je weg naar huis vinden, op een druilerige dinsdag voor het eerst een spelletje Catan verliezen… Voel je jezelf ook weer even een kleine avonturier!

2. Originele cadeaus voor de kampeerder

Wat geef je een kampeerder cadeau? Kamperen is meer dan een hobby, het is een manier van leven. Voor de avonturiers die nooit genoeg krijgen van de buitenlucht, hebben we een selectie perfecte cadeaus samengesteld die het kampeerseizoen nooit laten eindigen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een iemand die graag onder de sterren slaapt, of iemand wilt trakteren op wat meer kampeerluxe, we hebben een scala aan cadeautips die hem/haar sowieso blij kan maken.

3. Cadeautips voor de actieve Vrijbuiter

Er zijn van die mensen die nooit stilzitten, altijd klaar zijn voor het volgende avontuur, en gepassioneerd zijn over het verkennen van de wereld om hen heen. Ze omarmen het buitenleven met open armen en laten geen kans op een nieuw avontuur voorbijgaan. Voor de actieve Vrijbuiter, wiens hart klopt op het ritme van adrenaline en vrijheid, hebben we de perfecte cadeaus geselecteerd om hun passie te voeden. Of ze nu in een boomhut willen gaan wonen, op jungle-expeditie gaan of een kanovakantie in Zweden plannen, met deze cadeaus zit je altijd goed!

4. Deze cadeautips maken een wandelaar blij

Wat geef je een fanatieke wandelaar cadeau? Die vriend die zonder blarenpleisters de vierdaagse kan lopen? De wandelvakantieganger, de kilometer-vreter? Wij hebben heel wat wandelfanaten rondlopen bij Vrijbuiter en hun verlanglijstje vind je hier! Heb je meteen wat cadeau-ideeën voor die langeafstandsloper die te voet naar Rome wil.

5. De  leukste kerstcadeaus voor een camperaar

Originele (kerst-)cadeaus verzinnen blijft een uitdaging. Echter, als jouw grootouders nou lekker gaan overwinteren in Spanje of jouw nichtje haar nieuwe zelfbouw-buscamper heeft gekocht, met onderstaande cadeaus van Vrijbuiter maak je elke camperaar gelukkig. Onze gastblogger en professioneel camperaar Chantal maakte een top 8 van camperaar must-haves.

6. Top barbecue-cadeaus voor je vader!

Het is een prachtig ritueel om te aanschouwen: vader staat zelfverzekerd achter de barbecue het vlees te draaien, een groepje andere mannen hebben zich rondom hem verzameld en staren allemaal naar het sissende, bruinbakkende vlees. Het is duidelijk te zien wie de leiding heeft, dat is vader, hij houdt de barbecuetang vast. Weet je nog niet wat je voor Vaderdag kunt geven. We geven je 10 tips met succesgarantie voor fantastische barbecue- en buitenkookcadeaus. Daarnaast geven we je nog een leuke suggestie mee om je cadeau een origineel en persoonlijk tintje te geven.

7. Wat jouw avontuurlijke moeder echt wil hebben

Als moeder ben je hartstikke blij met je beschilderde steen uit de tuin – “mam, je bent een kei!”. Maar jouw moeder is niet zomaar een moeder. Ze is avontuurlijk en graag (áltijd) bezig. En wat is er dan mooier dan haar een avontuur cadeau te doen? Dan maak je samen herinneringen voor het leven! ‘Weet je nog die keer dat we met Moederdag een boomhut hebben gebouwd / zijn omgeslagen met de kano / gingen vissen in onze achtertuin?’ Klik die website met wijn of chocola maar weg, hier wordt ze pas echt blij van.

 

Wat vond je van dit artikel?