• Inspiratie

Voor je avontuurlijke moeder!

13 oktober 2022 · Aangepast op 13 maart 2024 · Leestijd 1 min

Wat jouw avontuurlijke moeder echt wil hebben

Als moeder ben je hartstikke blij met je beschilderde steen uit de tuin – “mam, je bent een kei!”. Maar jouw moeder is niet zomaar een moeder. Ze is avontuurlijk en graag (áltijd) bezig. En wat is er dan mooier dan haar een avontuur cadeau te doen? Dan maak je samen herinneringen voor het leven! ‘Weet je nog die keer dat we met Moederdag een boomhut hebben gebouwd / zijn omgeslagen met de kano / gingen vissen in onze achtertuin?’ Klik die website met wijn of chocola maar weg, hier wordt ze pas echt blij van:

1. Een daypack

En dan mag ze die meteen inpakken, want jullie gaan eropuit. Een wandeling door de duinen, een mountainbike-speurtocht op GPS, kanoën door de grachten. You name it. Dat avontuur komt vanzelf op jullie pad. Vooral als je van het pad afwijkt.

2. Met inhoud

Daar staat je moeder met ‘r nieuwe daypack. Wat jullie gaan doen? ‘Kijk zelf maar!’ En dan kan je genieten van haar gezicht als ze een handzaagje, wc-rol en schepje eruit vist. Dat weekendje survivallen is maar een idee hoor. Essentials voor een picknick op het strand of een nieuw zwempak voor wat baantjes in dat bosmeertje mogen ook gewoon.

3. Uitrusting

Sommige moeders willen het liefst een dagje lekker uitrusten. Niet die van jou, toch? Geef haar waterschoenen voor een middag wadlopen of een sportshirt voor haar dagelijkse hardlooprondje. Heeft ze veel langer plezier van. Vooral als je dan met haar meegaat.

4. Een nieuwe ervaring

Zoals gezegd: geef je moeder een avontuur cadeau! Koop de ingrediënten van een exotisch gerecht, geef haar een ovenschaal en ga de hele middag samen kokerellen. Of ga voor het eerst met haar SUP’en, wie weet is ze een natuurtalent en vinden jullie samen een nieuwe hobby! Maar als je écht iets bijzonders wilt doen: huur dan een boomtent, smoker BBQ of een ander tof outdoorproduct om samen uit te proberen. Onvergetelijk.

Zoals je wel kan zien, hebben we ideeën genoeg. In onze winkels kan je natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan. Laten we in ieder geval onze moeders dit jaar enorm verrassen! Dat hebben ze wel verdiend!

Lees meer inspiratie blogs!

Wat vond je van dit artikel?