Persoon in pop-up tent
  • Activiteiten
  • Inspiratie
  • Merken

Budget-friendly Redwood artikelen

29 april 2024 · Aangepast op 30 april 2024 · Leestijd 2 min

Festival-weekend? Deze budget-friendly artikelen van Redwood gaan mee!

Budget-friendly en toch kwalitatief. Yes, please! Het festivalseizoen gaat weer van start. Ben jij nog op zoek naar een betaalbare stoel, tent, slaapzak, mat of campingdouche? Deze Redwood producten zijn allemaal maar een paar tientjes. Wel zo fijn nu de prijs van een festivalmuntje weer verdubbeld lijkt te zijn. Dus op naar Vrijbuiter en dan lekker los op Zwarte Cross, Pinkpop, Mysteryland, Lowlands of Concert at Sea.

Ga deze maand april nog snel naar de winkel, want in deze speciale Redwood maand krijg je het 2e Redwood artikel met 25% korting.

1. Redwood Katsura Vouwstoel

Na urenlang op je benen staan, heb je vaak maar behoefte aan één ding. Neerploffen in een stoel met een goede hoge rugleuning. Een goede festivalstoel heeft verder eigenlijk twee eisen: licht en praktisch. Met zijn 2,6 kg is hij niet veel zwaarder dan een sixpack bier en hij heeft een armleuning met bekerhouder. 

PRIJS: 24,99

2. Redwood Campingdouche Solar

Wil jij niet met je brakke hoofd meer dan een uur in de rij staan voor een medium douche op de festivalcamping? Steel dan de show met jouw Redwood Campingdouche. Hang deze 20 liter campingdouche aan het hoekje van de partytent en met een zonnetje erop, is deze douche snel lekker warm. Even je bikini aan en afspoelen maar, meer tijd om het festivalprogramma te bestuderen. Meer dan waard voor die budget-friendly prijs, toch?

PRIJS: 24,99

3. Redwood Empress Pop-up Tent

Of je nu als eerste in de festival-rij staat om zo snel mogelijk het beste campingplekje te veroveren, of zo snel mogelijk vooraan staat bij je favoriete band: veel tijd besteden aan je tent opzetten wil je in ieder geval niet! Deze tent haal je uit de hoes, laat je los en ta-daa: hij staat! Bij de ingang zit een insectennet om ongewenste gasten buiten te houden en deze Redwood tent heeft genoeg ventilatierooster om die combinatie van zweet- en bierlucht uit je tent te ventileren, tijdens die paar uur slaap die je krijgt tijdens zo’n weekend.

Ben jij van plan om je tentje (onverwachts) te delen? Kijk dan even naar deze Redwood Empress Plus Pop-up Tent.

PRIJS: 79,99

4. Redwood Yucca Slaapmat

Licht, heel veel comfort en geen gezeur met een extra pomp die je moet meesjouwen. Met zijn 3.8cm dik kan deze slaapmat jouw oververmoeide ledematen prima ondersteunen. En dat terwijl je niet eens merkt met zijn 0.6 kilo dat je deze mat het hele festivalterrein over sleept in jouw boodschappentas.

PRIJS: 59,99

5. Redwood Plum Slaapzak

De Redwood Plum Slaapzak L is lekker ruim en heeft een Red-iso vulling die je warm houdt tot temperaturen van 8°C. Natuurlijk hopen we dat die laatste temperaturen niet aangetikt worden tijdens jouw festivalweekend, maar je weet het tegenwoordig niet meer met die Nederlandse zomers. Wil je elkaar warm houden, rits dan eenvoudig twee slaapzakken aan elkaar voor een 2-persoons slaapzak!

PRIJS: 59,99

 

Meer lezen? Bekijk al onze blogs!

Wat vond je van dit artikel?