• Inspiratie
  • Merken

De voortenten van Isabella

30 januari 2024 · Leestijd 1 min

Maak kennis met de voortenten van Isabella

De echte kenner is er vast bekend mee, de voortenten van Isabella. In 1957 maakte Søren Odgaard zijn eerste tent in zijn eigen kelder, een product zoals hij zelf wilde. Zijn omgeving was enthousiast en zo kwam al snel de eerste productie op gang. Inmiddels zijn we veel innovaties verder en gebruikt Isabella verantwoorde materialen. Ook het assortiment blijft in ontwikkeling, zo zijn ze uitgebreid naar campingmeubels en andere speciale tenten voor kampeerauto’s en vouwwagens.

Hoe herken je een Isabella voortent? Simpel: ze zijn altijd te herkennen aan het ronde raampje in de deur.

Aan het oriënteren op een (nieuwe) voortent? Bij Vrijbuiter staan Isabella voortenten in de showrooms in Gouda en Zaandam, zo kun je ze goed bekijken. Ook lopen de Vrijbuiter experts rond om je te helpen met het maken van de juiste keuze. Voortent gescoord? Hieronder geeft Isabella tips om te zorgen dat je lang plezier van je tent hebt!

Verleng de levensduur van je voortent

Ben je de trotse eigenaar van een voortent? Isabella heeft onderzoek en testen gedaan naar het verlengen van de levensduur van je voortent, ze geven je tips!

1. Behoud de impregnering door de tent regelmatig te reinigen

Zout, luchtvervuiling, stuifmeel en uitwerpselen van bladluis en vogels tasten de impregnering van je tentdoek aan. Het is dus belangrijk om dit snel te verwijderen en je tentdoek zo nu en dan goed te reinigen.

2. Gebruik geen spuitbus in de voortent

Om de impregnering van je tentdoek in tact te houden is het belangrijk dat je geen sprays als haarlak, deodorant en anti-insectenspray gebruikt in de buurt van het tentdoek.

3. Voorkom vouwen in het raamfolie

Vouwen in het raamfolie van de tent kunnen na verloop van tijd hele kleine gaatjes worden. Dit is natuurlijk zonde! Helemaal voorkomen is niet mogelijk doordat je de tent af en toe moet in en uitpakken, maar rol ze bij niet gebruik goed uit op een warme plek als het kan.

Wat vond je van dit artikel?