Packing Cubes van Eagle Creek
  • Inspiratie

Inpakken was nog nooit zo leuk

30 oktober 2022 · Aangepast op 15 december 2023 · Leestijd 2 min

Inpakken was nog nooit zo leuk

Iedereen heeft op vakantie weleens zo’n: ‘goh, kan dat niet handiger momentje’. Bijvoorbeeld als dat ene leuke shirt dat je zoekt ‘ergens’ onder in je koffer zit waardoor alles er weer uit moet, als je fles douchegel is gaan lekken met een hopeloze smeerboel in je toilettas als gevolg, of als je enthousiast ingepakte koffer weigert dicht te gaan. Maar er is hoop! De producten van het merk Eagle Creek worden namelijk ontwikkeld door reizigers zelf. Door al hun reiservaring weten ze precies – voordat jij er te laat achter komt – wat een vakantieganger nodig heeft. De kracht van de producten van Eagle Creek zit ‘m in de eenvoud. Maar vergis je niet: hoe simpel de producten ook ogen, ze maken werkelijk het verschil. Om jou ongeremd van je vakantie te laten genieten, nemen we je graag mee in de wondere wereld van orde, rust en organisatie.

Inpakken met een plan

Ken je dat, je netjes ingepakte koffer of tas is binnen een dag getransformeerd tot een grote warboel. Met de ‘Cubes’ van Eagle Creek is dit verleden tijd. Cubes zijn handige tasjes, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten waarmee je je spullen makkelijk organiseert en comprimeert. Ideaal voor rondtrekkers, maar ook zeker voor kampeerders die hun spulletjes overzichtelijk bij elkaar willen houden in de tent, caravan of camper. Naast dat de Cubes een hoop orde creëren, besparen ze ook nog eens flink ruimte, ideaal voor als je met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat.

Naast de reguliere Pack-It Cubes, bestaan er ook de Pack-It Clean Dirty Cubes: deze slimme Cubes hebben een vak voor je schone kleding en een waterdicht en geurtjesvrij vak voor je vuile kleding. En als al je spullen hun plekje hebben gevonden in een Cube, kijk dan eens naar je overzichtelijke koffer of tas: wat een oase van rust. Heerlijk!

Net zo mooi als thuis

Op de camping of op reis wil je natuurlijk wel mooi en fris voor de dag komen, op z’n ‘vakantiebest’ noemen we dat ook wel. Neem daarom altijd je favoriete beauty- en douchespullen mee van huis. Je organiseert ze op een compacte en overzichtelijke manier met de Pack-It Slim Kit van Eagle Creek. Deze slimme, uitvouwbare toilettas hang je makkelijk op aan een haak en heeft zelfs een spiegeltje. Je lievelingsshampoo, douchegel, of crème neem je mee in de superhandige ‘Silicone Bottles’: praktische, her te gebruiken flesjes die écht niet lekken en die je door het zachte materiaal uitknijpt tot de allerlaatste druppel. De flesjes zijn ook nog eens heel makkelijk schoon te maken en ze passen perfect in de Pack-It Slim Kit, alsof het ervoor gemaakt is – wat stiekem ook zo is.

Ontdek naast handige Packing Cubes nog meer cadeautips voor backpackers!

Wat vond je van dit artikel?