Gezin aan tafel op de camping
  • Inspiratie
  • Merken

Maak je Mepal campingservies compleet

7 november 2022 · Aangepast op 3 oktober 2023 · Leestijd 3 min

Maak je campingservies compleet met Mepal

Waar denk jij aan, behalve zon, zee en luieren, als je het woord vakantie hoort? Aan lekker eten en drinken natuurlijk! Jouw vakantie is hét moment om jezelf eens flink te verwennen. Ontdek je favoriete lokale restaurant en neem het er maar eens lekker van. Maar ook op de camping en onderweg mag het je aan lekker eten en drinken niet ontbreken. Kook bijvoorbeeld eens je eigen 3-gangen diner op je buitenkeuken voor de tent. Maar waar presenteer je jouw sterrenmenu op? Toch niet op een wit smeltend bordje van plastic? Nee, zeker niet! Je neemt gewoon een volwaardig campingservies mee.

Samen met Mepal – één van de marktleiders in kunststof servies – bekijken we 8 topproducten die jouw campingservies compleet maken. Producten die eigenlijk veel meer zijn dan alleen ‘campingservies’. Want deze producten gebruik je behalve op de camping ook onderweg, op de boot, of gewoon bij jou thuis in de tuin.

1. Borden

Eten zonder bord is niet meer van deze tijd; hetzelfde geldt voor borden met saaie kleuren. Kunststof servies vind je tegenwoordig in frisse kleuren en met eigentijdse printjes. Voor elke maaltijd een passend bord. Maar waar voldoet een goed bord nog meer aan? Het moet sterk zijn, krasbestendig en lichtgewicht. Bij Mepal snappen ze als geen ander welke borden jij bedoeld.

2. Bestek

Ook op vakantie eten we natuurlijk netjes met mes en vork. Kies altijd voor sterk bestek dat niet te veel weegt. Een setje van een mes, vork en lepel met een handige clip om ze bij elkaar te houden is ideaal. Je vindt de Mepal setjes in alle kleuren van de regenboog. Leuk om bij de kleur van je tent te matchen.

3. Glazen

Een glas limonade tegen de dorst, een heerlijk wijntje bij het eten, of een koud biertje in de avondzon, op vakantie moet allemaal kunnen. Als je glazen van glas mee wilt nemen, zijn wij benieuwd hoeveel er heel terugkomen. Kies liever voor stevige krasvrije kunststof glazen die tegen een stootje kunnen.

4. Drinkbeker

Je hebt het vroeger op school vast wel eens meegemaakt: een lekke drinkbeker in de tas. Met als gevolg een enorme smeerboel en bladzijdes van boeken die een half jaar later nog aan elkaar plakten van de opgedroogde ranja. Gelukkig is deze tijd voorbij. Er zijn nu 100% lekvrije drinkbekers verkrijgbaar die je overal mee naartoe neemt. Handig voor als je een dagje op stap gaat.

5. Kom (met deksel)

Het is altijd handig om een kom aan je inventaris toe te voegen. Leuk om bijvoorbeeld een lekkere salade in te serveren. Nog handiger dan gewoon een kom – vertelt Mepal ons – is een kom met deksel zoals de Cirqula Multikom. Op deze manier tover je je stijlvolle serveerkom om in een handige bewaardoos, die in de vriezer, koelkast, magnetron en vaatwasser kan.

6. Bewaardozen

Het zijn net mensen, je vindt ze in alle vormen en maten. Met een set goede bewaardozen houd je ook op de camping je eten lang vers.

7. Afvalbakje

Je weet hoe het gaat op de camping, je verbaast jezelf er iedere keer weer over hoe snel jullie met z’n allen een troepje van de tent, camper of caravan maken. Om het campinghuishouden een beetje op orde te houden doet een klein afvalbakje op tafel wonderen. Dit is trouwens ook gewoon heel handig voor thuis!

8. Lunchpot

Je gaat een dagje op pad en wilt een lekker yoghurtje met muesli meenemen voor onderweg. Slim als je bent mix je het alvast door elkaar, dan hoeft dat straks niet meer. Onderweg worden de muesli en yoghurt beste vrienden, met een bijzondere samensmelting tussen beide als gevolg. Lang verhaal kort: van de krokante muesli is niets meer over. Om dit te voorkomen, bestaat er tegenwoordig de lunchpot. Een handig product met 2 compartimenten om je verschillende ingrediënten gescheiden te houden. In één handomdraai breng je de ingrediënten weer samen. Handig voor op vakantie, maar ook handig om een soepje in mee te nemen – sorry we willen je vakantiepret niet drukken – naar je werk.

Vrijbuiter heeft zowel online als in onze megastores een ruim assortiment Mepal producten. Het zijn behalve hele handige producten, ook duurzame producten van hoogstaande kwaliteit. Bekijk de bovenstaande producten eens online of met je eigen ogen in een van onze winkels en laat je verrassen door de keuze, de mogelijkheden en de vrolijke kleurtjes.

 

Tijd voor een goede (Mepal)kop koffie? Ontdek hoe je de lekkerste koffie op de camping maakt!

Wat vond je van dit artikel?