Melamine servies met een goud randje
 • Merken

Melamine producten van Gimex

15 juni 2023 · Aangepast op 9 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Melamine producten van Gimex

Gimex heeft een lange traditie in het creëren van hoge kwaliteit melamine producten. Deze producten zorgen ervoor dat je volledig kunt genieten van alle vreugde tijdens eens kampeer- of boottocht. Of het nu gaat om een gezellig familiediner, een ontbijt voor twee of een feestje op een boot; Gimex heeft een collectie servies, tafelwaren, glazen, bestek en meer dat voldoet aan de dagelijkse behoeften.

Gimex is opgericht in 1989 en al de producten worden met trots ontworpen en gestyled in Gilze. Door de trends voortdurend te volgen en te toetsen op de hoogste kwaliteitsnormen, weet Gimex dat er jarenlang plezier beleefd kan worden aan de melamine producten.

Melamine servies

Veel kampeerders en watersporters kiezen voor BPA-vrij melamine servies. Melamine is een zeer sterk kunststof dat kraswerend en stootvast is.

Melamine servies heeft een paar belangrijke voordelen:

 • Licht van gewicht
 • Makkelijk in gebruik
 • Zo goed als onbreekbaar

Het servies van Gimex is van hoge kwaliteit en kenmerkt zich aan de anti-slip oplossing. Dit voor meer comfort tijdens het dineren thuis, op de camping of op de boot.

Gimex assortiment

Gimex heeft een breed assortiment aan producten om je kampeer- of boottocht compleet te maken. Zo bestaat het assortiment uit:

 • Melamine serviezen
 • Melamine borden
 • Melamine saladeschalen
 • Melamine mokken
 • Melamine eierdoppen
 • Melamine espresso sets
 • Bestek
 • Glazen
 • Pannen
 • Drink clips
 • Accessoires

Gimex lijnen

Geen enkele boot- of kampeervakantie is hetzelfde. Gimex richt zich dan ook op de verschillende behoeftes en stijlen van de doelgroep. Met de verschillende lijnen probeert Gimex dat te bereiken:

Colour line

De Colour line is meer dan 10 jaar geleden opgezet en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste collecties. Het melamine servies en de glazen in de Colour line bestaan uit een kleurrijke mix van oranje, geel, rood en blauw.

Stone line

De Stone line kenmerkt zich aan de klassieke- en steen achtige look en feel. Met name de opvallende kleuren Opaal en Azuur zijn echte bestsellers. De glazen uit de Stone line hebben hetzelfde steen achtige effect als de melamine producten.

Vivid line

De Vivid line kenmerkt zich aan de elegante en klassiek stijl. Het melamine servies bestaat altijd uit twee verschillende kleuren, ook wel Two-Tone genoemd. De Vivid line heeft een donker grijze buitenkant en is gecombineerd met lichtgrijs, lichtblauw en lichtgroen. Daarnaast hebben de glazen uit de Vivid line ook een elegante look door het ‘smoke effect’.

Solid line

De Solid line kenmerkt zich aan de robuuste uitstraling met extra dik melamine. Hierdoor is deze lijn extra stevig. In deze lijn worden er meerdere stijlen gebruikt: Two-Tone en Granite. Two-Tone kenmerkt zich aan het gebruik van twee kleuren en de Granite stijl heeft de typische granietkleuren en design in grijs en beige. De glazen kenmerken zich aan de mooie rechte afwerking.

Linea line

Het melamine servies uit de Linea line heeft een elegante uitstraling door de fijne gekleurde buitenranden. De basiskleur van deze lijn is wit. Door de fijne rand geeft het servies net dat beetje extra. De glazen uit de Linea line hebben een elegante ronde afwerking.

Royal line

Deze lijn kenmerkt zich aan de elegante look door de pastelkleuren en het reliëf patroon. De glazen uit de Royal line hebben een mooie ronde afwerking. Het speelse patroon komt ook terug in de waterglazen.

Nature line

Het Nature line melamine servies kenmerkt zich aan het gebruik van natuurlijke elementen. Zo wordt er hout-look gebruikt voor een stoere uitstraling. De glazen uit de Nature line hebben een moderne rechte afwerking.

Marine line

De Marine line heeft een robuuste uitstraling met in combinatie een design met zeemans-look. Door de opvallende print geeft het een moderne en jonge uitstraling. Met de jaren worden de designs veranderd om mee te gaan met de tijd.

Kids line

Ook is er nagedacht aan een speciale lijn voor kinderen met opvallende vrolijke designs. De designs hebben een gender neutrale uitstraling zodat er voor ieder kind wat wils is. Ook zijn er bijpassende kinderbestekken met een speels design.

Ontdek ook het uitgebreide campingservies van Mepal en maak jouw hele set compleet!

Wat vond je van dit artikel?