• Activiteiten
  • Merken

Redwood: voor kampeerders door kampeerders

21 maart 2024 · Aangepast op 1 april 2024 · Leestijd 2 min

Redwood: Vrijbuiter’s eigen kampeermerk

En daar zijn we best trots op!

Bij Vrijbuiter zijn we gek op vakantie en het buitenleven. En wat vat die twee dingen nou beter samen dan kamperen? Ontstaan uit deze passie, ontwerpen we al bijna 20 jaar functionele kampeeruitrusting. Met ons merk Redwood willen we dat iedereen kan genieten van een kampeervakantie. Of je nu een luxe kampeerder bent die net zo lekker wilt slapen als thuis, een budget-kampeerder bent die liever geld overhoudt voor andere dingen op vakantie, of eerder de back-to-basic minimalist bent die voor compact, eenvoud en lichtgewicht materialen gaat. Bij Redwood vind je alles wat je nodig hebt.

Button: klik hier voor alles van Redwood

Voor kampeerders door kampeerders

Sinds 2005 ontwerpt Redwood functionele kampeeruitrusting van goede kwaliteit die toch betaalbaar is. Zo biedt Redwood elk type kampeerder de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de uitrusting, het comfort of de prijs. In de loop der jaren heeft Redwood zich ontwikkeld tot een merk dat geliefd is bij kampeerders van alle niveaus. Van de doorgewinterde winter-kampeerder, tot de beginnende mooi weer festival-kampeerder. Voor iedereen een thuis weg van huis.

Inspiratie uit ervaringen

Doordat we zo dichtbij vakantiegangers staan (en zelf kampeerliefhebbers zijn), horen we dagelijks verhalen van deze verschillende vakantiegangers. Waar gaan ze naartoe, met wie gaan ze op pad, hoe lang gaan ze weg, met wat voor vervoer, wat voor weer wordt het daar… En, belangrijker nog, als ze terugkomen: wat hebben ze allemaal meegemaakt? Wat voor onverwachte dingen kwamen er op hun pad? Al deze avonturen vormen de basis van ons assortiment.

We weten als geen ander dat iedereen zijn vakantie of weekend weg op een andere manier inricht. Daarom hebben we ons Redwood-assortiment zo breed mogelijk opgezet. Onze tenten zijn er in alle soorten en maten, van compacte pop-up tenten tot ruime familietenten. Voor een goede nachtrust hebben we een uitgebreide selectie slaapartikelen, van dikke slaapmatten tot compacte opblaasbare kussentjes. Maar ook met accessoires voor camper en caravan, kampeermeubilair, fleecevesten en softshells, kun je je paklijst compleet maken bij Redwood.

Onze sterke producten

De producten van Redwood zijn sterk en gaan lang mee. Niet voor niets dankt dit merk zijn naam aan de hoogste boom ter wereld: de Coast Redwood. Deze bomen kunnen meer dan 100 meter hoog worden en wel 500 tot 700 jaar oud. Omdat we willen dat iedereen kan genieten van een kampeervakantie, vinden we het belangrijk dat onze producten betaalbaar zijn. Ook over het design is zorgvuldig nagedacht. De producten van Redwood zijn functioneel en makkelijk in gebruik.

Kamperen zonder zorgen

En stel dat er toch eens iets kapot gaat, of niet is zoals verwacht? Geen probleem en geen gedoe. Bij Redwood vinden we het belangrijk dat jij je zorgeloos kan richten op je vakantie. Daarom bieden we niet alleen goede producten, maar ook goede service. Als er iets mis is, zorgen we voor een snelle oplossing en bieden we ruime garantie- en retourvoorwaarden. Gooi je je plannen last minute om en je hebt die nieuwe aankoop toch niet nodig? Met een bedenktermijn van 90 dagen heb je alle tijd het artikel na je vakantie nog te retourneren.

Dus of je nu voor het eerst met het gezin gaat kamperen in de Dordogne, een camper-roadtrip door Scandinavië uitstippelt, je seizoensplek op Texel inricht, of met een tentje op de rug een meerdaagse hike in de Alpen maakt: Redwood weet wat er voor nodig is en Redwood heeft wat er voor nodig is. Voor de speedhikers een lichtgewicht foam-matje en voor de prinses op de erwt een zelfopblaasbare slaapmat van wel 20cm dik.

Klaar om in te pakken voor je volgende kampeervakantie? Vergeet niet langs te komen bij een van onze Vrijbuiter winkels!
Of doe meer inspiratie op door onze andere blogartikelen.

Wat vond je van dit artikel?