twee vrouwen zitten voor een familietent en proosten met een wijntje
  • Activiteiten
  • Inspiratie

8 originele cadeaus voor de kampeerder!

23 november 2023 · Aangepast op 28 februari 2024 · Leestijd 2 min

8 originele cadeaus voor de kampeerder!

Wat geef je een kampeerder cadeau? Kamperen is meer dan een hobby, het is een manier van leven. Voor de avonturiers die nooit genoeg krijgen van de buitenlucht, hebben we een selectie perfecte cadeaus samengesteld die het kampeerseizoen nooit laten eindigen. Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een iemand die graag onder de sterren slaapt, of iemand wilt trakteren op wat meer kampeerluxe, we hebben een scala aan cadeautips die hem/haar sowieso blij kan maken.

1. Windscherm van Technisch Katoen

Sta even stil bij de wind die door de bomen ruist, de geluiden van de natuur en de behoefte aan een beetje beschutting als je een boek wilt lezen of de barbecue aansteekt. Voor degenen die weten dat kamperen niet altijd een zonnige picknick is, is een windscherm het perfecte cadeau dat windvlagen trotseert.

2. Gereedschap

Goede gereedschap is als je beste vriend op de camping. Van het repareren van kapotte ritsen tot het aanpassen van kampeeruitrusting.

3. Waterpas

Leuk klein hebbedingetje! Als je met de caravan reist, weet je hoe belangrijk het is om vast te kunnen stellen of je huis op wielen recht staat. Deze Waterpas Pyramide maak je eenvoudig vast op de caravan of vouwwagen. Komt dat even van (water)pas!

4. Disselweger

Nog zoiets kleins wat supergoed van pas komt als je op pad gaat met een caravan. Het is cruciaal om ervoor te zorgen dat het gewicht op de dissel correct verdeeld is. Een te zware of te lichte kogeldruk kan leiden tot instabiliteit, slechte wegligging en onveilige rijomstandigheden. Met een disselweger kun je dit gewicht eenvoudig controleren en aanpassen indien nodig. Dit kleine en draagbare apparaat kan groots bijdragen aan een veilige en zorgeloze kampeerervaring.

Geef je favo kampeerder een draagbaar stukje thuiscomfort cadeau. Een uitrolbare toilettas kan hét verschil maken tussen een kampeeravontuur en een kampeerluxe. Compact, praktisch en altijd georganiseerd. Met verschillende vakken en slimme compartimenten houdt deze toilettas je toiletartikelen binnen handbereik, waar je ook bent. Met de ophanghaak hang je de toilettas gemakkelijk overal droog op, zodat je die niet op een natte grond hoeft neer te zetten. Ideaal voor gebruik op de camping en op reis!

6. Kampeerspelletjes

Kamperen betekent quality time met familie en vrienden, en wat is er beter dan dit te vieren met een gezelschapsspel onder de sterren? Kampeerspelletjes zijn de ultieme toevoeging voor avonden rond het kampvuur. Van kaartspellen die passen in de kleinste rugzak tot compacte bordspellen. Maar ook het grotere geschud doet het goed. Wat dacht je van Kubb, mega Jenga, mega Domino of mega Mikado?

7. Kampeertafelnetje

Heb je hier ooit van gehoord? Nope, dit is geen pingpong-netje voor op je kampeertafel. Dit netje hang je ónder de tafel. Het is een multifunctionele opbergplekje voor de kampeerder. En geloof ons: een kampeerder maak je blij met handige extra opbergruimte. Door het compacte ontwerp hoef je ook niet in te leveren op ruimte. Win-win.

8. Campingservies-set

Een sterren-menu? Serveer je camping-maaltijden met een vleugje klasse met een mooi kampeerservies. Bijvoorbeeld deze 16-delige set, zo ben je in één keer klaar! Licht van gewicht en ontworpen voor de buitenlucht. Van stevige campingmokken tot elegante borden die tegen een stootje kunnen, dit servies maakt van elke maaltijd een culinair kampeeravontuur.

Meer cadeautips? Bekijk ook onze andere lijstjes:

Voor al onze andere blogs klik je hier.

Wat vond je van dit artikel?